NOG!

Får det vara. Nu är det dags att skriva igen.
(Jag sätter min hatt på att efter dethär inlägget är det tyst i två månader igen.)

Jag sitter just nu och tittat på Syskonen på svtplay. Och jag ÄLSKAR Josefin Johansson! Tyvärr så är uppkopplingen oerhört långsam så det är en avsnitt/kvart som gäller.
Och det suger, för jag gillar inte internet längre. Slösurfa är inte roligt. Är jag vuxen nu?

Well, anledningen till att jag ser det som nödvändigt att tillbringa kvällen framför datorn (inga osedda filmer har jag heller) är att jag är ensam. Alltså, ensam! Jag menar; ensam på riktigt! Inte ens Sorken är inne!

(Varför gjorde datorn så?)
Jag fortsätter, och hoppas att internet inte går bananas på mig igen.

Vart var jag? Justdet, jag är ensam. Alltså ENSAM. Det finns inte ens en mygga som kan hålla mig sömnlös. (För den slog jag ihjäl, så det är väl lite skyll mig själv på den punkten...)

Jag hoppas att Tidd (eller Glasstrid *virtuellt gapskratt*) kommer hem senare. Och hennes hund med. Men hon sover säkert borta. Det var flera månader sedan jag sov ensam i huset! Jag får ta in Sorken helt enkelt.

Kort uppdatering.
Ghana åkte ur fotbolls-VM, vilket tydligen gjorde mig upprörd. Det trodde jag aldrig före matchen, fast tydligen är min dolda talang att kunna inbilla mig själv att jag är sportintresserad. Vad det nu ska vara bra för?
Min häst, Cucos, vill inte stanna i transporten utan springer baklänges ur. Vad det nu ska vara bra för?
Jag har börjat diska. Vad det nu ska vara bra för?

Over and out!

Javisstja. Dethär med.
http://svtplay.se/v/1961935/gabba_gabba/syskonen_1_-_nytt_hem?sb,k130197,4,f,-1

RSS 2.0