Livet i sig bara.. och lite äventyrs lusta!

Ja, nu var det ju ett tag sen sist. Men nu fick jag faktiskt en välldans lust att skriva.

Lyssnar på Mumford & Sons.

Underbart.


Äventyrs lusta var det! Sitter här på min säng med sprakande brasa och funderar på mitt nästa äventyr. Grekland kanske? Jag är sugen på att resa igen. Men eftersom jag nu mer har ett jobb - ledig två dagar i veckan - blir det väl Kalmar eller något närmare istället..

Hmm.. Måste säga att det är en mycket berusande musik det här.

Modeshow skulle det ju blivit imorgon, iförd höga klackar, fint hår och fina kläder skulle jag svassat ner för catwalken, men som sagt har jag ju ett jobb, som tyvärr råkar vara extra viktigt imorgon. Fast det gör inget - jag är deras första modell nästa gvång. Och dessutom lär det bli en riktigt kul dag imorgon på glasseriet.

Tjofadderittan!

Snart kommer BillyBoy - jägermeistern ska införas i hushållet. Väntar på Gulan (som jag förövrigt ska fria till ikväll!) så att vi alla kan äta lite kladdkaka - nationalmaten i det här landet.

Ichi ligger här och snusar. Min lilla pälsdrake.

Undrar om jag ska införa lite kläder och skor i den här bloggen? Hmm.. Jag får bli modebloggare och ta fina kort där jag poesar tillsammans med korna! HA!
Det skulle vara något det.

Förövrigt saknar jag Tisse(bästa vän och nu mera Arboga bo), tror det får bli en kidnappning snart om hon inte kommer hit.

Nä, nu har jag svamlat tillreckligt. Här får ni lite fina bilder på Ichi istället.








//Bambi*


kom förbi

Kom förbi!

Ni förstår, härom dagen fick jag ett mail från min bardomsvänn Niklas, jag gillar honom. Han är den bästa vän jag har kvar som jag känt längst, långt tillbaks. Han tänker komma på fredag vecka 21 för en påhälsning. Nu tänkte jag att om ni vill passa på o träffa mig och då också såklart Nicklas är den 28 Maj en utmärkt dag. Om du läser detta nu Nicklas, känn ingen press.

Han är lovad en kopp te. En kopp té. En kopp the eller en kopp thé eller hur det nu stavas.


Så om du vill ha en kopp the så kom. Desutom kan du får ett glas wiskey. Det är Götehults nationaldryck. Nationen Götehult. Smaka på den! Det är den nya guvenören Astrid som satt slag på att wisky är fastslagen som nationaldryck. Hon behöver dricka den mycket. Men det är presidenten Eva(mamma) som promotar wiskyn i vår nation. Det är hon som dryckit den längst. Men det är gula huset som är Götehults Ambasad, och Maria som är vår Abasadör. Det är alltså vi, i gula huset, som tar emot alla besök.

Så kom o på besök i vår ambasad i vår nation och drick vår nationaldryck innan ni blir runtvisade i vårt land.

Väljer ni att inte komma så kommer ni i ett parallellt universum ha mycket roligare, nämligen i det universum ni faktiskt kommer. För man kommer alltid i minst ett. Så gör slag i saken! Kom i två!

In under himmlen utöver jorden kommer ni in. Kom förbi!


RSS 2.0